Översikt över kontakt under studien


Du initierar kontakten genom att anmäla dig till vår studie och registrera dig i studiens plattform.

I fall du inte samtycker till villkoren för deltagandet i studien kommer vi att radera all information om dig från vårt system. Du kommer då att få en bekräftelse på detta.

Om du samtycker till villkoren för deltagandet i studien och slutför din registrering i studiens plattform kommer du att få ett meddelande med information om hur du bokar en tid för telefonintervjun.

På den tid du har valt kommer en av våra kliniker att ringa upp dig på telefonnumret du har angivit i bokningen för att bedöma din diagnos.

I fall din diagnos bedöms inte uppfylla studiens kriterier avslutas ditt deltagande i studien och vi kommer att radera all information om dig från vårt system. Du kommer då att få en bekräftelse på detta.

I fall din diagnos bedöms uppfylla studiens kriterier kommer du att få ett salivprovtagningskit hemskickad via vanlig post på adressen du har angivit vid registrering i studiens plattform.

Efter att vi har mottagit ditt salivprov kommer du att få en bekräftelse på detta.

Möjligtvis kommer vi att skicka en påminnelse i fall du missar ett eller fler steg i proceduren. I annat fall kommer vi att bara kontakta dig vid de tillfällen som beskrivs ovanför.

Frågor eller funderingar?


Kontakta oss, så återkommer vi till dig så snart vi kan!

070-091 87 19

Graphics Designed by rosapuchalt / Freepik